Om CKregnskab

Vores værdier – tæthed på kunden og personlig rådgivning

CKregnskab er et revisionsfirma, der har specialiseret sig i at tilbyde kvalitet services til både private og erhverv i hele Danmark. Vores mission er at levere den bedste revisionsydelser til vores kunder, og vi sætter stor pris på at opbygge tætte og personlige relationer til dem.

Personlig rådgivning hver gang

Hos CKregnskab er vi stolte af vores tilgang til kundeservice og værdsætter alle vores kunder lige højt. Uanset om du er en lille virksomhed eller en større koncern, så sørger vi for at give dig den samme personlige opmærksomhed og service. Vi mener, at alle kunder fortjener den samme høje kvalitet i vores arbejde, og vi sætter en ære i at opretholde en tæt og åben kommunikation med vores kunder, så vi kan levere de bedste resultater til tiden.
Vi sørger altid for at have den samme person tilknyttet en sag, så vores kunder kan føle sig trygge og opleve en jævn kommunikation.

Solid erfaring og ekspertise indenfor regnskab og revision

Vi har mange års erfaring indenfor revision, regnskab, bogføring og administration og har en solid viden om de regler og love, der gælder indenfor vores fagområde. Vores erfaring betyder, at vi kan levere professionelle løsninger, der er skræddersyet til netop vores kunders behov.

Hos CKregnskab har vi hjulpet både private og erhverv med deres regnskabsmæssige udfordringer, og vi har oparbejdet en omfattende viden om, hvad der kræves for at levere en service af høj kvalitet. Vores mange års erfaring betyder, at vi har den nødvendige ekspertise til at håndtere alle opgaver effektivt og effektfuldt, uanset størrelse og kompleksitet.