Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

Andre ydelser

Har i behov for hjælp til opstart af virksomhed? Skal i bruge hjælp til budgettet eller have undervisning i jeres bogføringsprogram m.m.? Vi har stor erfaring inden for mange områder og kan hjælpe med det meste.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring som bogholder og revisor. Her hjælper vi blandt andet med bogføring og årsrapporter, men derudover hjælper vi også med rigtigt mange andre opgaver.

Kontakt os i dag på 7870 0607 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer.​

​Her er et par eksempler på hvad vi også kan hjælpe med:

  1. Opstart af virksomhed. Vi hjælper med at få virksomheden oprettet og få oprette e-boks, nem-konto mv.
  2. Budgetter. Vi hjælper gerne med udarbejdelse af budget for virksomheden.
  3. Forældrekøb. Vi hjælper med råd og vejledning om de generelle regler, samt udarbejdelse af regnskab og indberetning på selvangivelsen.
  4. Undervisning. Vi giver jer gerne den grundlæggende undervisning hvis i selv ønsker at varetage noget af bogføringen. Undervisningen er selvfølgelig i det bogføringsprogram som i vælger.
  5. Skift af regnskabsprogram. Vi hjælper gerne med overførsel af data fra et regnskabsprogram til et andet.
  6. Valg af regnskabsprogram. Vi hjælper jer gerne med at vælge det regnskabsprogram der bedst passer til jeres behov.

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.