Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

Andre ydelser

Har i behov for hjælp til opstart af virksomhed? Skal i bruge hjælp til budgettet eller have undervisning i jeres bogføringsprogram m.m.? Vi har stor erfaring inden for mange områder og kan hjælpe med det meste.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring som bogholder og revisor. Her hjælper vi blandt andet med bogføring og årsrapporter, men derudover hjælper vi også med rigtigt mange andre opgaver.

Kontakt os i dag på 7870 0607 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer.​

​Her er et par eksempler på hvad vi også kan hjælpe med:

  1. Opstart af virksomhed. Vi hjælper med at få virksomheden oprettet og få oprette e-boks, nem-konto mv.
  2. Budgetter. Vi hjælper gerne med udarbejdelse af budget for virksomheden.
  3. Forældrekøb. Vi hjælper med råd og vejledning om de generelle regler, samt udarbejdelse af regnskab og indberetning på selvangivelsen.
  4. Undervisning. Vi giver jer gerne den grundlæggende undervisning hvis i selv ønsker at varetage noget af bogføringen. Undervisningen er selvfølgelig i det bogføringsprogram som i vælger.
  5. Skift af regnskabsprogram. Vi hjælper gerne med overførsel af data fra et regnskabsprogram til et andet.
  6. Valg af regnskabsprogram. Vi hjælper jer gerne med at vælge det regnskabsprogram der bedst passer til jeres behov.

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.