Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Udlejningsejendomme

Årsrapporter for udlejningsejendomme og forældrekøb hjælper vi også med. Så har i en ejendom der skal laves årsrapport for, så hjælper vi gerne med det.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med opstilling af årsrapporter for udlejningsejendomme og forældrekøb. Grundet vores erfaring som revisor, kender vi reglerne og hjælper jer både med årsrapporten og indberetningen til skat. Hvis i ikke selv har bogført materialet, så sørger vi naturligvis og så for at dette bliver gjort korrekt. Forældrekøb er en løsning som mange vælger i dag både fordi de er nødt til det for at de unge kan få et sted at bo i nærheden af deres uddannelse, men også fordi det giver god mening ren økonomisk. 

Det er dog de færreste der selv kan sørge for årsrapporten og indberetningen til skat selv. Ofte er der regler man ikke er klar over eller fradrag som man ikke får med. Det kan derfor godt betale sig at få en professionel til at varetage årsrapporten for forældrekøbet og omkostningen er selvfølgelig fradragsberettiget.​​

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.