Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Udlejningsejendomme

Årsrapporter for udlejningsejendomme og forældrekøb hjælper vi også med. Så har i en ejendom der skal laves årsrapport for, så hjælper vi gerne med det.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med opstilling af årsrapporter for udlejningsejendomme og forældrekøb. Grundet vores erfaring som revisor, kender vi reglerne og hjælper jer både med årsrapporten og indberetningen til skat. Hvis i ikke selv har bogført materialet, så sørger vi naturligvis og så for at dette bliver gjort korrekt. Forældrekøb er en løsning som mange vælger i dag både fordi de er nødt til det for at de unge kan få et sted at bo i nærheden af deres uddannelse, men også fordi det giver god mening ren økonomisk. 

Det er dog de færreste der selv kan sørge for årsrapporten og indberetningen til skat selv. Ofte er der regler man ikke er klar over eller fradrag som man ikke får med. Det kan derfor godt betale sig at få en professionel til at varetage årsrapporten for forældrekøbet og omkostningen er selvfølgelig fradragsberettiget.​​

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.