Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Outsourcing

Mange små og mellemstore virksomheder vælger helt eller delvist at outsource deres økonomifunktion. Vi kan tilbyde løsninger der passer nøjagtigt til jeres behov og som i de fleste tilfælde er digitale løsninger.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab er vi eksperter i at varetage alle opgaverne indenfor økonomifunktionen. Det er derfor rigtigt mange vælger os til helt eller delvist at varetage deres økonomifunktion, så de slipper for omkostninger til lokaler, løn mv. for at have funktionen hos dem selv. Derudover får de en professionel revisor til at sørge for at alt håndteres korrekt.

Vores løsninger kan tilpasses jeres virksomhed og er i de fleste tilfælde digitale således, at de nemt kan tilgås via en app på den smartphone/tablet eller fra en pc.

Kontakt os i dag på 7870 0607 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer.​​

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.