Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Outsourcing

Mange små og mellemstore virksomheder vælger helt eller delvist at outsource deres økonomifunktion. Vi kan tilbyde løsninger der passer nøjagtigt til jeres behov og som i de fleste tilfælde er digitale løsninger.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab er vi eksperter i at varetage alle opgaverne indenfor økonomifunktionen. Det er derfor rigtigt mange vælger os til helt eller delvist at varetage deres økonomifunktion, så de slipper for omkostninger til lokaler, løn mv. for at have funktionen hos dem selv. Derudover får de en professionel revisor til at sørge for at alt håndteres korrekt.

Vores løsninger kan tilpasses jeres virksomhed og er i de fleste tilfælde digitale således, at de nemt kan tilgås via en app på den smartphone/tablet eller fra en pc.

Kontakt os i dag på 7870 0607 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer.​​

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.