​Om CKregnskab

​CKregnskab er et revisorfirma, som har eksisteret siden 1. april 2014 og drives som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har kontor på adressen Rådhusvej 71, 4640 Faxe. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland. For de kunder der ligger tættere på københavn kan vi træffes i glostrup efter aftale.

Som udgangspunkt benytter vi os kun af uddannede revisorer og regnskabsassistenter, samt bogholdere med de fornødne færdigheder og stor erfaring.

Hos CKregnskab sætter vi en ære i at overholde aftaler og tidsfrister. Vi er kundens mand og sørger for at vores kunder får overholdt deadlines indenfor bogføring og regnskab, så de slipper for ubehagelige gebyrer og rykkere.

Vi sætter pris på den personlige kontakt og prøver så vidt så muligt, at vende hurtigt tilbage med svar og løsninger på vores kunders problemstillinger.

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os