Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

om ckregnskab​

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

​CKregnskab er et revisorfirma, som har eksisteret siden 1. april 2014 og drives som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har kontor på Stevns på adressen Ærtebjergvej 18, 4660 Store Heddinge. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland. For de kunder der ligger tættere på københavn kan vi træffes i glostrup efter aftale.

Som udgangspunkt benytter vi os kun af uddannede revisorer og regnskabsassistenter, samt bogholdere med de fornødne færdigheder og stor erfaring.

Hos CKregnskab sætter vi en ære i at overholde aftaler og tidsfrister. Vi er kundens mand og sørger for at vores kunder får overholdt deadlines indenfor bogføring og regnskab, så de slipper for ubehagelige gebyrer og rykkere.

Vi sætter pris på den personlige kontakt og prøver så vidt så muligt, at vende hurtigt tilbage med svar og løsninger på vores kunders problemstillinger.

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.