Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

om ckregnskab​

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

​CKregnskab er et revisorfirma, som har eksisteret siden 1. april 2014 og drives som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har kontor på Stevns på adressen Ærtebjergvej 18, 4660 Store Heddinge. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland. For de kunder der ligger tættere på københavn kan vi træffes i glostrup efter aftale.

Som udgangspunkt benytter vi os kun af uddannede revisorer og regnskabsassistenter, samt bogholdere med de fornødne færdigheder og stor erfaring.

Hos CKregnskab sætter vi en ære i at overholde aftaler og tidsfrister. Vi er kundens mand og sørger for at vores kunder får overholdt deadlines indenfor bogføring og regnskab, så de slipper for ubehagelige gebyrer og rykkere.

Vi sætter pris på den personlige kontakt og prøver så vidt så muligt, at vende hurtigt tilbage med svar og løsninger på vores kunders problemstillinger.

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.