Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Lønadministration

Har i behov for udarbejdelse af løn til jeres medarbejdere, så hjælper vi gerne med det. Vi sørger for alt lige fra valg af lønsystem til udarbejdelse af lønnen og yder hjælp med ansættelseskontrakter mv.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med udarbejdelse af løn. Vi udarbejder gerne lønnen til jeres medarbejdere for jer, så i kan bruge jeres tid på det som i er gode til. Vi hjælper jer med at overholde deadlines og sørger for at alt bliver indberettet korrekt til skat mv. Er i underlagt en overenskomst sørger vi selvfølgelig for at i følger den og vi indberetter også lønsummer mv. til jeres arbejdsgiverforening.

Er i så uheldige at en medarbejder bliver syg eller kommer til skade, så kan vi assistere med at søge refusion af løn og indberetning til det offentlige. Har i ikke en sygedagpengeforsikring, så kan vi hjælpe jer med at få oprettet en.

Vi kan arbejde i alle lønsystemer og vi har administrator-/partneraftale på flere systemer, så vi kan hjælpe jer med at vælge system og få det oprettet.​​

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.