Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Lønadministration

Har i behov for udarbejdelse af løn til jeres medarbejdere, så hjælper vi gerne med det. Vi sørger for alt lige fra valg af lønsystem til udarbejdelse af lønnen og yder hjælp med ansættelseskontrakter mv.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med udarbejdelse af løn. Vi udarbejder gerne lønnen til jeres medarbejdere for jer, så i kan bruge jeres tid på det som i er gode til. Vi hjælper jer med at overholde deadlines og sørger for at alt bliver indberettet korrekt til skat mv. Er i underlagt en overenskomst sørger vi selvfølgelig for at i følger den og vi indberetter også lønsummer mv. til jeres arbejdsgiverforening.

Er i så uheldige at en medarbejder bliver syg eller kommer til skade, så kan vi assistere med at søge refusion af løn og indberetning til det offentlige. Har i ikke en sygedagpengeforsikring, så kan vi hjælpe jer med at få oprettet en.

Vi kan arbejde i alle lønsystemer og vi har administrator-/partneraftale på flere systemer, så vi kan hjælpe jer med at vælge system og få det oprettet.​​

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.