Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

KONTAKT CKREGNSKAB

INFO: ​Vi har pr. 01-03-2019 åbnet nyt kontor på Rådhusvej 71, 4640 Faxe.

Kontakt CKregnskab på nedenstående kontaktinformationer.

Kontakt CKregnskab i dag for et uforpligtende møde hvor vi kan drøfte jeres behov. Vi kommer overalt på sjælland og kommer gerne til jer hvis det passer bedst.

E-mail: kontakt@ckregnskab.dk

Telefon: 7870 0607

CVR: 35792317

CKregnskab kan træffes på følgende adresser:

Ærtebjergvej 18 4660 Store Heddinge og Smedeland 2, 2600 Glostrup, samt Rådhusvej 71, 4640 Faxe.

Da vi som regel er ude og løse opgaver så er vi kun på kontoret efter aftale.

Telefontider:

  • Mandag – torsdag: 07.00 – 17.00
  • Fredag: 07.00 – 15.30

Hvis ikke telefonen bliver besvaret så send endelig en sms eller mail. Vi kontrollerer løbende mail og sms og vender tilbage hurtigst muligt. Alternativt kan i lægge en besked i formularen her.

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Ckregnskab
Ærtebjergvej 18
4660 Store Heddinge

CKregnskab

Smedeland 2

2600 Glostrup

CKregnskab

Rådhusvej 71, 

4640 Faxe

Om CKregnskab

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.