Skal I bruge en bogholder?

Mange års erfaring som bogholderi

Hvis jeres bogholderi er begyndt at blive uoverskueligt, kan det være en god idé at få professionel hjælp.

Her hos CKregnskab får du en bogholder med masser af erfaring i faget. Vores revisorer tilbyder regnskabshjælp til rimelige priser for kunder på hele Sjælland. Vi har især mange glade og tilfredse kunder i og omkring Faxe, Køge, Næstved og Heddinge.

Hvordan kan vores bogholder hjælpe jer?

Som bogholderi kan vi hjælpe med mange forskelligartede opgaver. Det kan f.eks. være:

  • Økonomistyring
  • Årsrapporter
  • Bogføring
  • Selvangivelser
  • ​Udlejningsejendomme
  • ​Forældrekøb
  • ​Budgetter

Alle former for virksomhedsstørrelser er velkomne hos os. Vi tilrettelægger altid vores arbejde efter jeres ønsker. Noget af det vigtigste for os er personlig kontakt og fair priser. Vi går dog meget op i, at alle deadlines overholdes og at alt behandles korrekt.

Hvis ledelsen ønsker et løbende overblik over virksomhedens økonomiske tilstand, kan dette godt lade sig gøre. Vi aftaler sammen med jer, hvor hyppigt I ønsker en rapport – og tilrettelægger vores bogføring efter dette.

Kontakt vores bogholderi i dag

Hvis du skal bruge en professionel og erfaren bogholder, er du kommet til det helt rigtige sted. Kontakt os allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe.

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os