Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

​Bogføring og momsregnskab

Få professionel hjælp til bogføringen. Vi varetager alle opgaverne inden for økonomifunktionen, så i kan bruge jeres tid på det i er bedst til​.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med alle former for bogføring, herunder hvad man skal være særligt opmærksom på i forskellige brancher. Som din bogholder kender vi reglerne og overholder deadlines i samarbejde med jer. Vi kan arbejde i alle programmer og kan hjælpe jer med at vælge nyt hvis i skal skifte.

Vi tilrettelægger bogføringen efter jeres behov og hvad der er mest hensigtsmæssigt. I deltager selv i det omfang i ønsker. Nogle vælger at varetage nogle af opgaverne selv og andre lader os om at håndtere det hele fra a-z. Vi sørger for at afstemninger er i orden og indhenter manglende faktura fra jeres leverandører hvis i ønsker dette. Vi hjælper også gerne med fakturering, samt debitor opfølgning og rykning.

Derudover kan vi også sørge for at sende dårlige betalere til inkasso. Vi arbejder gerne med de velkendte ringbind med bilag, men vi har også stor erfaring med at optimere jeres processor og gøre jeres regnskab digitalt. Vi kan håndtere digitale bilag på mange måder og i mange systemer og vi kan rådgive jer om hvad der er den bedste løsning for jer.

Kontakt os i dag på 27 21 35 16 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer. Her kan i se hvordan vi typisk udfører opgaven. Forløbet og hvad i ønsker og ikke ønsker aftaler vi selvfølgelig i fællesskab.​

Løbende bogføring

 1. Bilagene kan enten afleveres til os, vi kan hente dem eller de kan indscannes.
 2. Vi henter selv bilagene fra lønsystemet hvis i har ansatte.
 3. Vi henter selv kontoudtog via en kon​to-kik aftale eller i kan sende det til os efter aftale.
 4. Vi fortager den daglige bogføring.
 5. Vi bogfører løbende afskrivninger og afstemmer anlægskartotek.
 6. Vi afstemmer bankkonti, kassekreditter og lån mv.
 7. Vi indberetter moms, lønsumsafgift mv. til skat. Sørg for at vi er autoriseret til skat for virksomheden.

Kreditorer

 1. Vi modtager bilagene fra jer eller henter dem selv hvis de er tilgængelige online.
 2. Vi bogfører bilagene løbende således at i får momsfradrag mv. på det rigtige tidspunkt.
 3. Vi afstemmer kreditorerne til kontoudtog når dette er muligt, således at i altid har styr på om alle faktura er registreret.
 4. Hvis der mangler faktura kan vi også sørge for at bestille dem hos leverandøren efter aftale med jer.

Debitorer

 1. Vi hjælper jer gerne med at fakturere hvis i ønsker dette.
 2. Vi registrerer løbende indbetalinger fra jeres kunder og giver besked hvis der ikke er betalt rettidigt.
 3. Vi hjælper gerne med at rykke for manglende betalinger og udsende kontoudtog.
 4. Vi hjælper jer med opgørelse af hensættelse til tab på debitorer og korrekt registrering af konstaterede tab på debitorer.​

Øvrige opgaver

 1. Vi hjælper jer med at holde styr på og overholde alle de løbende frister indenfor bogholderi og regnskab.
 2. Vi hjælper jer gerne med udarbejdelse af lønninger og ansøgning om refusioner.
 3. Vi udarbejder og indberetter momsangivelsen/lønsumafgiften for jer.
 4. Vi sørger for at EU salg uden moms bliver korrekt indberettet.
 5. Vi varetager gerne ansøgningen om momsrefusion i udlandet hvis det er aktuelt.
 6. Vi varetager gerne kontakten til skat og andre offentlige myndigheder.
 7. Vi kan hjælpe jer med alle andre opgaver indenfor administrationen. Vi aftaler i fællesskab hvad i selv sørger for og hvad i ønsker vores hjælp til.
 8. Hvis i ikke har fravalgt revision eller har en anden rådgiver til at udarbejde årsrapporten, så afleverer vi materialet samlet i et ringbind med afstemning af alle mulige konti mv. således at årsrapporten kan udarbejdes nemmest og hurtigst muligt.

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.