Outsourcing​

Hos CKregnskab er vi eksperter i at varetage alle opgaverne indenfor økonomifunktionen. Det er derfor rigtigt mange vælger os til helt eller delvist at varetage deres økonomifunktion, så de slipper for omkostninger til lokaler, løn mv. for at have funktionen hos dem selv. Derudover får de en professionel revisor til at sørge for at alt håndteres korrekt.

Vores løsninger kan tilpasses jeres virksomhed og er i de fleste tilfælde digitale således, at de nemt kan tilgås via en app på den smartphone/tablet eller fra en pc.

Leder du derfor efter nogle til at varetage jeres bogholderi, kan I kontakte os i dag på 7870 0607 eller indhente et tilbud og hør hvordan vi kan hjælpe jer.​​

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os