​Lønadministration

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med udarbejdelse af løn. Vi udarbejder gerne lønnen til jeres medarbejdere for jer, så i kan bruge jeres tid på det som i er gode til. Vi hjælper jer med at overholde deadlines og sørger for at alt bliver indberettet korrekt til skat mv. Er i underlagt en overenskomst sørger vi selvfølgelig for at i følger den og vi indberetter også lønsummer mv. til jeres arbejdsgiverforening.

Er i så uheldige at en medarbejder bliver syg eller kommer til skade, så kan vi assistere med at søge refusion af løn og indberetning til det offentlige. Har i ikke en sygedagpengeforsikring, så kan vi hjælpe jer med at få oprettet en.

Vi kan arbejde i alle lønsystemer og vi har administrator-/partneraftale på flere systemer, så vi kan hjælpe jer med at vælge system og få det oprettet.​​

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os