​Udlejningsejendomme

Hos CKregnskab har vi mange års erfaring med opstilling af årsrapporter for udlejningsejendomme og forældrekøb. Grundet vores erfaring som revisor, kender vi reglerne og hjælper jer både med årsrapporten og indberetningen til skat. Hvis i ikke selv har bogført materialet, så sørger vi naturligvis og så for at dette bliver gjort korrekt. Forældrekøb er en løsning som mange vælger i dag både fordi de er nødt til det for at de unge kan få et sted at bo i nærheden af deres uddannelse, men også fordi det giver god mening ren økonomisk. 

Det er dog de færreste der selv kan sørge for årsrapporten og indberetningen til skat selv. Ofte er der regler man ikke er klar over eller fradrag som man ikke får med. Det kan derfor godt betale sig at få en professionel til at varetage årsrapporten for forældrekøbet og omkostningen er selvfølgelig fradragsberettiget.​​

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os