​Klargøring af materiale

Hvis i selv varetager bogføringen og har en revisor tilknyttet som skal foretage revisionen, så kan det give god mening at få CKregnskab til at gennemgå jeres materiale.

Vi sørger for, at relevante afstemninger er lavet og gennemgår bogføringen for eventuelle fejl og rettelser. Materialet bliver gennemgået af en revisor med erfaring fra revision og vi kan derfor sørge for, at materialet er i en sådan stand at revisionen foregår så nemt og hurtigt som muligt.​

I kan derfor spare en del penge ved at få os til at foretage gennemgangen før i afleverer materialet. Hos os vil i som regel betale en væsentligt lavere timepris for at lave rettelserne end hvad det koster hvis det bliver gjort under revisionen.

Hvis i allerede får bogholderi af​jeres materiale hos os, så er dette naturligvis en del af den service i allerede modtager.​​

Kontakt din nye revisor

Har du spørgsmål til en ydelse, eller har du brug for mere information, kan du altid kontakte os. Send os dine spørgsmål via nedenstående kontaktformular. Angiv gerne, om du foretrækker at blive ringet op.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Hvad siger kunderne

Bogføring med mange års erfaring og en lang række services

Revision for både større og mindre virksomheder

Vi hjælper gerne med øvrige opgaver, f.eks. lønninger

Lidt om os

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration.  

 Læs mere om os