Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

KLARGØRING AF MATERIALET TIL REVISIONEN

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hvis i selv varetager bogføringen og har en revisor tilknyttet som skal foretage revisionen, så kan det give god mening at få CKregnskab til at gennemgå jeres materiale.

Vi sørger for, at relevante afstemninger er lavet og gennemgår bogføringen for eventuelle fejl og rettelser. Materialet bliver gennemgået af en revisor med erfaring fra revision og vi kan derfor sørge for, at materialet er i en sådan stand at revisionen foregår så nemt og hurtigt som muligt.​

I kan derfor spare en del penge ved at få os til at foretage gennemgangen før i afleverer materialet. Hos os vil i som regel betale en væsentligt lavere timepris for at lave rettelserne end hvad det koster hvis det bliver gjort under revisionen.

Hvis i allerede får bogført jeres materiale hos os, så er dette naturligvis en del af den service i allerede modtager.​​

Hvad siger kunderne

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.