Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

KLARGØRING AF MATERIALET TIL REVISIONEN

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hvis i selv varetager bogføringen og har en revisor tilknyttet som skal foretage revisionen, så kan det give god mening at få CKregnskab til at gennemgå jeres materiale.

Vi sørger for, at relevante afstemninger er lavet og gennemgår bogføringen for eventuelle fejl og rettelser. Materialet bliver gennemgået af en revisor med erfaring fra revision og vi kan derfor sørge for, at materialet er i en sådan stand at revisionen foregår så nemt og hurtigt som muligt.​

I kan derfor spare en del penge ved at få os til at foretage gennemgangen før i afleverer materialet. Hos os vil i som regel betale en væsentligt lavere timepris for at lave rettelserne end hvad det koster hvis det bliver gjort under revisionen.

Hvis i allerede får bogført jeres materiale hos os, så er dette naturligvis en del af den service i allerede modtager.​​

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.