Følg CKregnskab​

Facebook​  GooglePlus  LinkedIn

årsrapport OG RAPPORTERING

Vi udarbejder årsrapport og skattemæssige specifikationer for små og mellemstore selskaber, samt enkeltmandsvirksomheder. Vi sørger selvfølgelig også for indberetningen til skat og erhvervsstyrelsen. Har i brug for en indkomst- og formueopgørelse så udarbejder vi også den.

Lad os sørge for bogføringen og vi giver kr. 1.000 + moms i rabat på udarbejdelsen af årsrapporten. Kontakt os for at høre mere.

Hos Ckregnskab får i en revisor der har mange års erfaring med opstilling af årsrapporter og som kan hjælpe jer med den årlige årsrapport, selvangivelse og med løbende rapportering. Vi opstiller årsrapporten for alle enkeltmandsvirksomheder, samt for selskaber der har fravalgt revision. Vi udfører ikke lovpligtig revision, men hvis i er underlagt dette, så kan vi hjælpe jer og jeres eksterne revisor godt på vej med klargøring af materialet til revisionen.

Hvis jeres bank eller andre interessenter ønsker en indkomst- og formueopgørelse så udarbejder vi også gerne denne. Vi har glade og tilfredse kunder indenfor næsten alle brancher og har derfor et bredt kendskab. Kontakt os i dag på 27 21 35 16 eller indhent tilbud på jeres opgave og hør hvordan vi kan hjælpe jer. Her kan i se hvordan vi typisk udfører opgaven. Forløbet og hvad i ønsker og ikke ønsker aftaler vi selvfølgelig i fællesskab.

Årsrapport

  1. Hvis vi ikke har varetaget jeres bogføring, så afleverer i dette til os. Samtidig sørger i for at vi er autoriseret til tast-selv hos skat. Både for virksomheden og for jer selv privat.
  2. Vi gennemgår bogføringen og kontrollerer og tilretter denne samt sørger for de afstemninger som eventuelt mangler.
  3. Vi opstiller årsrapporten og de skattemæssige specifikationer.
  4. Hvis i ønsker det, så afholder vi et regnskabsmøde hvor vi gennemgår regnskabet i fællesskab.
  5. Når i har godkendt årsrapporten udarbejder vi selvangivelsen og indberetter denne til skat.
  6. Vi sørger også for udbytteangivelser mv. hvis dette er aktuelt.
  7. I modtager efterfølgende efterposteringer mv. hvis i selv varetager bogføringen, så i kan ajourføre jeres bogføring og afslutte regnskabsåret.

Løbende rapportering

  1. ​Hvis i ønsker det, så kan vi løbende levere en rapport med et perioderegnskab og økonomiske nøgletal.
  2. Rapportens hyppighed aftales med jer. Det kan f.eks. være månedsvis, kvartalsvis eller halvårligt.
  3. Materialet kan naturligvis sendes til banken eller andre interessenter hvis i ønsker dette.

Hvad siger kunderne

Super godt - nemt og hurtig opsætning af møde med super engagement. Fik spurgt om det jeg skulle og fik de svar jeg søgte.
CKRegnskab har super erfaring og det viser sig. Der er hurtig respons på mails.

Fik yderligere information om CKRegnskab efter møde og modtog de guides der blev aftalt jeg skulle modtage dagen efter vores møde.

Vi er efterfølgende indgået et samarbejde og det hele køre som smurt. Jeg fik de ting jeg blev lovet og vi arbejder løbende sammen efter aftale.​

Mathias Holmbo

​Vi har igennem 12 år haft den samme revisor i virksomheden, men da valget kom på at vi skulle finde en ny og solid revisor fald beslutningen på denne platform for at finde vores kommende revisor. Vi blev kontakte af flere revisor virksomheder,som kunne tilbyde deres ekspertise, men da vi kom til at tale med CKregnskab var beslutning taget. En meget kompetent medarbejde kontakte os,som kunne besvare alle vores spørgsmål og ønsker om et kommende samarbejde. Vi kan kun varmt anbefale CKregnskab da de lever fuldt op til de målsætninger vi som virksom sætter i højsæde.

Hamlet Transport ApS

​God kontakt, indledende møde. Afleverede materiale, fik det til godkendelse på mail, rettede det til, fik det til underskrift, færdig.

- Henrik Juul Rysgaard

​Rigtig god service, og opgaver nås altid til tiden som aftalt, kan kun anbefale CK Regnskab.

- Ivan Lindgreen

Om CKregnskab

CVR: 35792317

CKregnskab har eksisteret siden 1. april 2014. Vi udfører opgaver indenfor revision, regnskab, bogføring og administration. Vi har kontor på Stevns, men kommer gerne til kunder over hele sjælland, og mødes med jer i Glostrup.